Thursday, August 03, 2006

Starten på en ny era: MarcusMacaus'es Liv.

Cha allihopa*! Vi har gått in i en ny månad och allt, första "bloggmeddelandet" i augustimånad. ´Fan. Tänkte jag skulle börja skriva lite mer om mitt liv och dess händelser. D.v.s följa strömmen, mina kamrater gör ju detta. Okej då sätter vi igång..

Igår( 2 augusti) var en rätt seg men mysig dag, vaknade upp helt tillfredsställd (dock inte sexuellt). Min flickvän Elin ringde på morgonen vid typ 14.00 och jag gick upp. Om det inte är för mycket begärt så kan väll alla infatta sig i att jag i forstättningen kommer kalla min flickvän för Ola..? Gött! Jag ringde upp Ola och sa att hon skulle komma hem till mig. bla bla.. Så stegar vi vidare till kvällen, verkade helt seg och tråkig som de senaste kvällarna på ´ÖN Donsö. Men, som ur ett sönderknullat äpple ringde Alfred min kompis och frågade om jag hade lust att komma till Salen. Jag sa ja, men tvekade en kvarts-sekund eftersom Ola inte ville dit, men jag lyckades övertala henne om att vi skulle dit och checka läget. Och så det förblev. Som jag hade så genomtänkt grunnat ut "råkade" jag stanna där. Det var värsta röjet på G. Vi sprang runt..
Jag målade en asfet ängel med vingar på Alfreds rygg( Har gjort det några gånger innan faktiskt). Orsaken till att jag gick till "salen" var för att en av mina bästa kamrater Håkan bor där. Jag fick feeling när jag såg en "skrubb" full med gammla klänningar och DiLeva-skrudar. Så jag drog på mig en sådan DiLeva-skrud och satte på mig en iPod med Tomas DiLeva - "Vem ska jag tro på" på högsta volym och började dra i gång ett jävla röj där i Håkans lägenhet. Synd bara att ingen annan hörde musiken och bara min gudabenådade sång. Då hade alla andra tyckt att det var röjigt. Syndigt. Chai-tea är en slags drog som mina kamrater brukar och det är väldigt gott, smakar typ som mjuk pepparkaka och mjölk. Bra effekt.

The End
/M

0 Comments:

Post a Comment

<< Home